2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 1. Ortak Sınav Takvimi

Okulumuz Öğrencileri 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı birinci dönem birinci ortak sınav takvimine  aşağıdaki adresten ulaşılabilirler.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

23.10.2023 2304

AÇIKLAMALAR :

1-Ortak sınavlarda öğrenciler, daha önceden ilan edilen sınıflarda/salonlarda ve sıralarda sınavdan önce hazır bulunacaklardır.

2-Sınava mazereti nedeniyle katılamayan ve bu durumu belgelendiren (Doktor Raporu) öğrenciler Okul idaresi tarafından belirlenen tarihlerde sınava alınacaklardır.

3-Sınav başlamadan önce öğrenciler, telefon, akıllı saat gibi cihazlarını öğretmen masasına veya çantasına kapalı konumda bırakacaklardır.

4-Sınav esnasında üzerinde telefon veya bu tür cihazlar bulunan öğrencilere yönetmeliğin ilgili maddelerine göre "kopya çekme" ile ilgili disiplin işlemi uygulanacaktır.

5-Sınav başladığında sıra üzerinde sınav kağıt, kalem ve silgi dışında herhangi bir eşya bulundurulmayacaktır.

6-Sınav saatinde öğrenci sınavı bitirse dahi sınıftan/salondan dışarı çıkmayacaktır.

7-Sınavı olmayan sınıf düzeyinde dersler programa göre devam edecektir.

8-Sınav yapılmasına engel bir durumun ortaya çıkması, herhangi bir nedenle idari tatil ilan edilmesi gibi, durumlarda sınav takvimi güncellenerek en kısa zamanda yeniden ilan edilecektir.

1.Dönem 1. Ortak Sınav Takvimi İçin Tıklayınız...