Öğrencilerimiz 2204 C Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışmasında Finalde

12.05.2021 651

Okulumuz Öğrencileri Kadir GÜVEN, Mehmet Efe YILDIZ ve Abdullah Suat KANAT'ın hazırladığı "İklim Değişikliği ve Küresel Isınmanın Kutup Bölgelerindeki Mikroalglere Etkisi" konulu projeleri, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından düzenlenen 2021 Yılı Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışmasında ön değerlendirmeyi geçerek final yarışmasına katılmaya hak kazanan 80 proje arasında yer almıştır. Projenin hazırlanmasında danışmanlık yapan İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Ar. Gör. Oktay Eren TÜREYEN'e teşekkür eder, Öğrencilerimize başarılar dileriz.

2021 Ylı Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması Final Aşamasına Davet Edilen Projeler...