Okul Müdürümüz Sayın Yusuf ALTUNBAŞ'ın  2021/2022 Eğitim-Öğretim Yılı Yarıyıl Mesajı

Okul Müdürümüz Sayın Yusuf ALTUNBAŞ'ın 2021/2022 Eğitim-Öğretim Yılı Yarıyıl Mesajı

27.01.2022 2420

Sevgili Öğrenciler, Değerli Öğretmenlerim, Kıymetli Velilerimiz;

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının birinci dönemini tamamladığımız bugün de yarıyıl tatilinin yarınlarımızın teminatı siz sevgili gençlere, veli ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Sevgili Gençler,

Sizler ülkemizin ümidi, yarınlarımızın mutluluk vesilesi ve milletimizin hayallerini gerçekleştirecek geleceğisiniz. Alın teriyle bezenmiş bir dönemin ardından çabanız ve başarınız nedeniyle sizleri tebrik ediyorum. Şimdi ara tatildesiniz, hak ettiğiniz tatil döneminde; öncelikle dinlenmenizi, bol bol kitap okumanızı, ailenizle güzel vakit geçirmenizi öneriyorum. Okumaktan ve yazmaktan asla ve asla uzak durmayın. Üstad Cemil MERİÇ'in dediği gibi kitap, meçhule açılan bir kapıdır. Meçhule yani masala, esrara, sonsuza...

Değerli Öğretmenlerim,

Öncelikle hepinize eğitim sürecinde gayretiniz ve özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Geleceğimizin sizlere emanet olduğu bilinciyle çalıştığınızı görüyoruz. Çevrimiçi eğitim deneyiminden sonra yüz yüze eğitim döneminin birinci yarısını başarıyla tamamladık.  2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda en değerli varlıklarımız, çocuklarımızın en iyi eğitimi almaları için büyük bir özveri ve başarıyla çalışarak geleceğe hazırlayan siz değerli meslektaşlarımın da gönlünce geçireceği bir ara tatil diliyorum.

Saygıdeğer Velilerimiz,

Öğrencilerimizin başarılı, erdemli, saygılı, mutlu ve sağlıklı olabilmeleri için salgın sürecinde bizimle hareket ederek, kurallara uyma noktasında bizim kadar emek harcadığınızı biliyoruz ve bu düşünceyle sizleri olması gereken eğitimin en önemli paydaşı olarak görüyoruz.

Yarıyıl tatiline girdiğimiz bugün de, sevgili öğrencilerimizi, değerli öğretmenlerimizi ve kıymetli velilerimizi kutluyor; ikinci dönemde Okulumuzda buluşmak ümidiyle iyi bir tatil geçirmenizi diliyorum.

Yusuf ALTUNBAŞ

Okul Müdürü