Okulumuzun eTwinning Projesi-The Function Magazine

Okulumuzun eTwinning Projesi-The Function Magazine

07.03.2021 666

eTwinning Projeleri farklı okullardan, farklı ülke ve kültürlerden öğrencilerin ve öğretmenlerin bir araya gelip proje fikri ürettiği, iş birliği içinde çalıştığı, diğerlerinin farklılıklarını ve benzerliklerini kabul edip bunlara saygı duymayı öğrendiği eTwinning'in en önemli aktiviteleridir.

Ülkemizden üç ve Slovakya'dan bir okulun katıldığı eTwinning Projemiz; Matematik ile ilgili Öğretmen ve Öğrencilerimizin  güncel, sanat, doğa ve tarih çalışmalarını içeren dergileri yayımlamayı içermektedir.

Bu kapsamda hazırlanan dergimizde Matematikteki tarihsel ve güncel gelişmeler; Matematiğin doğa, sanat ve bilimde nasıl ortaya çıktığı; Öğretmen ve Öğrencilerin matematiğe bakış açıları ve matematik problemlerine farklı bakış açıları yer almaktadır. Bu dergileri hazırlarken amacımız Öğrencilerimizin medya okuryazarlığı, araştırma ve analiz, problem çözme becerileri, bilimsel ve sosyal araştırma, ürün üretme, bilgi ve iletişim teknolojilerini kullanma ve matematiğe olumlu bir bakış açısı geliştirmeleri hedeflemektedir.

eTwinning Projemiz için hazırlanan dergimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://online.flippingbook.com/view/153020020/20/