" İTÜ'lü Akademisyenlerle Buluşma" Etkinliği Başvuru Formu

03.04.2021 821

İstanbul Teknik Üniversitesi ile yapmış olduğumuz protokol kapsamında İTÜ'nün en merak edilen bölümlerinin bir araya getirildiği "İTÜ'lü Akademisyenlerle Buluşma" etkinliği 7 Nisan 2021 Çarşamba günü saat 16:00'da  ZOOM platformu üzerinden gerçekleşecektir.

Program içeriği:

Açılış

Uçak Mühendisliği – 10dk

Elektrik Mühendisliği – 10dk.

Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği - 10dk.

Soru - Cevap  30dk.

Kapanış

İçinde bulunduğumuz COVİD - 19 salgın döneminde aday öğrencilerimize zorlu sınav hazırlık sürecinde kariyer planlarında özel destek olmayı hedefliyoruz. İTÜ'nün deneyimli akademisyenleriyle geleceğin üniversitelilerini buluşturacağımız bu etkinliğimizde, öğrencilerimizin merak ettikleri sorulara cevap vermeyi ve geleceğe atacakları adımlara ışık tutmayı amaçlıyoruz.

Etkinliğimizin karşılıklı sorup cevap kısmının verimli ve akıcı olması, öğrencilerin bölümlere dair sorularını önceden düşünebilmeleri için programa katılacak öğrencilerin ve öğretmenlerin aşağıdaki linkten başvuru yapmaları gerekmektedir. Kayıt yaptırmayan Öğrenciler etkinliğe kabul edilmeyecektir.

Program Katılım Başvuru Formu İçin Tıklayınız...

Not: Program katılım bilgileri etkinlik öncesi whatsapp grupları üzerinden duyurulacaktır.