Okul Müdürümüz Sayın Yusuf ALTUNBAŞ'ın Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) Girecek Öğrencilerimize Mesajı

Okul Müdürümüz Sayın Yusuf ALTUNBAŞ'ın Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) Girecek Öğrencilerimize Mesajı

25.06.2021 818

Sevgili Gençler,


Hayallerini kurduğunuz hayatı elde etmek için Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) azimle çalıştınız. İstediğiniz üniversiteye yerleşmenizi temenni ediyorum. Büyük umutla ve sevinçle başladığımız yüz yüze eğitime, küresel ölçekli covid-19 salgını nedeniyle 13 Mart 2020 tarihinde itibaren şartların elverdiği ölçüde yüz yüze ve çevrimiçi olarak devam edildi. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda YKS Covid-19 Salgını tedbirleri kapsamında yapılacaktır. Siz kıymetli öğrencilerimizin sağlığı ve güvenliği için her türlü tedbir alındı. Endişeye düşmeden elinizden gelenin en iyisini yapacağınıza tüm kalbimizle inanıyor ve size güveniyoruz.

 

Hayatınız için on iki yıllık çalışmanızın ilk meyvelerini alacağınız 26-27 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleşecek olan TYT(Temel Yeterlilik Testi) ve AYT(Alan Yeterlilik Testi) Yükseköğretim Kurumları Sınavlarında başarılar dilerim. Bu süreçte en büyük payın sahibi olan değerli öğretmenlerimize, yavrularının öğrenimleri için hiçbir fedakârlıktan çekinmeyen kıymetli velilerimize de emekleri için teşekkür ediyorum.

 

Sizlere zihin açıklığı ve gönlünüzden geçen yükseköğretim kurumlarına yerleşmenizi can-ı gönülden temenni ediyor, başarılar diliyorum.

Sevgiyle, sağlıcakla kalın.

 

 Yusuf ALTUNBAŞ

  Okul Müdürü